Zieke zeehond Oostduinkerke

Oostduinkerke, 14 november 2021 – Het jonge zeehondje dat sedert dinsdag en woensdag (Nieuwpoort/Lombardsijde) in de gaten werd gehouden met het NorthSealTeam West, is vandaag gestrand te Oostduinkerke met redelijke tekens van longwormen en opgehaald door SEA LIFE Blankenberge waarvoor dank.

Al vroeg in de ochtend kreeg NorthSealTeam een oproep binnen en werd de bewaking gedaan door ons tof team van aan de Westkust. Lang geleden dat we elkaar nog fysiek hadden gezien en het positieve straalde uit, voor het welzijn van de zeezoogdieren. We verwelkomen ook nieuw lid Lobke.

We zijn er voor en we staan er klaar voor! Merci Bas (Sealife) voor de ophaling en ja het is een meisje.

Luc David maakte onderstaande fotoreeks. Het filmpje werd gemaakt door Hilde Saesen.

https://www.youtube.com/watch?v=faebW6qJbo0