SOS Dolfijn zoekt vrijwilligers

Bij Stichting SOS Dolfijn werken tientallen vrijwilligers die samen al het werk mogelijk maken. Momenteel zijn we druk bezig om op Landgoed Hoenderdaell een nieuw educatief walvisopvangcentrum te realiseren. Na de opening zijn ook daar veel nieuwe vrijwilligers nodig om te helpen op de verschillende afdelingen.

We zoeken dierverzorgers, educatieve vrijwilligers, fondsenwervers en gastheren/dames die de vanuit de educatieruimte straks bezoekers van alles willen vertellen over het werk van SOS Dolfijn. Je wordt onderdeel van een unieke organisatie en ontvangt een volledige interne opleiding waarmee jouw kennis over walvisachtigen wordt uitgebreid.

Interesse? 🐬 Solliciteer dan nu en wordt komende maanden al ingewerkt. Lees de vacature door voor alle informatie en de sollicitatieprocedure: https://www.sosdolfijn.nl/help-mee/vacatures