Nieuwe opvanglocatie SOS Dolfijn

Er wordt keihard gewerkt op onze nieuwe locatie om het nieuwe centrum van SOS Dolfijn te realiseren. De bouw gaat voorspoedig en wordt uitgevoerd door JRM Bouw. Het dak zit er inmiddels op en ook binnen begint het stapje voor stapje steeds meer op een walvisopvangcentrum te lijken. Over een paar maanden kunnen de deuren open en kan SOS Dolfijn weer opvang bieden aan gestrande bruinvissen en dolfijnen.

SOS Dolfijn is het enige opvangcentrum in noordwest Europa en vangt dieren op die langs de Nederlandse kust stranden en ook dieren vanuit omringende landen.

Wist je dat behandeling van een gestrande bruinvis of dolfijn doorgaans 3 tot 6 maanden duurt? Dat betekent ook lang en hoge kosten. Denk hierbij aan voer voor de dieren, medicatie, dierenartskosten en personeelskosten. Wil jij het mogelijk maken dat wij straks weer dieren kunnen opvangen? Word dan nu al donateur en help ons dieren helpen.

foto credits: SOS Dolfijn