Vrijlating zeehonden

Vanaf nu kondigt zeehondenopvang A Seal via onze social media kanalen aan, wanneer wij afreizen richting de Brouwersdam om herstelde zeehonden terug uit te zetten in de vrije natuur.

Wil jij getuige zijn van dit magische moment? Zaterdagnamiddag 9 oktober, ter hoogte van Beachclub ‘ t Gorsje in Ouddorp, nemen wij om 1330uur afscheid van de zeehondjes (920), Robbedoes, (918) Sem, (921) Miho en (927) Henkie.

De publieke vrijlatingen zijn altijd onder voorbehoud! Het kan namelijk zo zijn dat een vrijlating niet door kan gaan, omdat de gezondheid van de dieren dit niet toelaat, vanwege stormachtig weer of een mogelijke andere reden. Ook kan het zijn dat we uitwijken naar een andere locatie.

Volg ten alle tijden de aanwijzingen op van de medewerkers van A Seal en houd honden aan de lijn.