Nieuwe walvisopvangcentrum opent ten laatste in 2022

Eind 2021 / begin 2022 opent SOS Dolfijn de deuren van het nieuwe walvisopvangcentrum en kan er weer opvang worden geboden aan zieke, gestrande bruinvissen en dolfijnen. Intussen staat het rescueteam uiteraard onveranderd klaar voor dieren in nood. Maar is opvang tijdelijk nog niet mogelijk.

De zorg voor deze zieke dieren duurt vaak maanden en is kostbaar. Voor inkomsten is SOS Dolfijn afhankelijk van giften en donaties. Word donateur van SOS Dolfijn en help zo gestrande bruinvissen en dolfijnen terug naar zee!

Wil jij zo’n tweede kans mogelijk maken voor dieren in de nabije toekomst? Ga naar de website en meld je aan als donateur: https://www.sosdolfijn.nl/word-donateur

In dit filmpje is het moment van terugkeer in zee te zien van bruinvis Tessel. Deze vrouwtjesbruinvis kwam in 2012 zwaar gewond binnen in de toenmalige opvang van SOS Dolfijn. Na een herstelperiode van maanden kon zij terug gebracht worden naar zee.