Lady Grey op stap in Nieuwpoort

Nieuwpoort, 11 april 2021 – Voor Luc David was het al vroeg dag met de melding dat de kleine grijze zeehond Lady Grey op stap was geweest in Nieuwpoort.

“Terwijl ik mijn ochtend postje aan het maken was, kreeg ik een oproep binnen dat sloeber Lady Grey al over de baan op straat lag op een geheel andere plaats . Zij had precies wat te veel gebobberd deze nacht­čśÇ.” aldus Luc.

Op voorstel van Sealife Blankenberge werd deze jongedame door de brandweer terug naar haar voorlopige vertrouwde stek op de slipway gebracht. Van een vroege ochtend interventie gesproken als gepensioneerde pompier en actieve NorthSealTeam.

In Nederland aan het Grevelingen meer lees je soms dat ze de straat oversteken, hier dus ook. Van deze grijze gaan we nog horen­čĹîdank aan collega’s van de brandweer en de twee kranige politie dames van de Westkust. We gaan nu nog moeten een verkeersbord zetten *opgepast overstekende zeehonden*.