Zeehonden Westende

Westende, 16 januari 2021 – Als ik de vroege ochtend foto nam dacht ik , wat zal de dag vandaag brengen. Oproep NorthSealTeam om 09u25 voor twee zeehonden op het strandhoofd te Westende. éwel we zien en were en wiend der noar toe gewist.

Eentje kreeg het al wat nat van de sneeuw dat deze onmiddellijk al aanstalten maakte om te vertrekken naar de nog ver afgelegen laag water lijn. Na een uurtje zag den tweede het ook niet meer zitten en vertrok in de sneeuw naar het water. Ja het had toch weeral iets speciaals.

Wat paarden op het strand , moutainbikers, familie, eigenaars met honden , maar iedereen hield zich op afstand en tof dat al mensen spreken over éwel ja heb het gezien op tv daar in iedereen beroemd, chapeau dat jullie dat doen….en dit geeft dan weeral eens een boost.

Misschien kunnen gemotiveerde natuurmensen uit Westende/Middelkerke die het zien zitten eens contact opnemen met de organisatie👍als ze uiteraard willen meewerken, info via inge@northsealteam.be