Hou afstand !

Net zoals met de Coronamaatregelen hebben mensen blijkbaar enorm veel moeite om afstand te houden. Dat bewijst het verhaal van Hilde Saesen over een zeehond op het strand.

“Deze morgen lag een jong zeehondje op een golfbreker. Er werd een bord geplaatst en een cirkel getrokken. Ik bleef een tijdje bij hem om iedereen op afstand te houden. Maar van zodra ik vertrok bleek alle moeite voor niets?en werd er opnieuw van op dichte afstand gefotografeerd. Deze namiddag was het zeehondje niet terug in zee met de vloed maar lag meer op het strand. Het bord werd verplaatst en cirkel werd getrokken. Met succes, er werd deze keer wel voldoende afstand gehouden.” aldus Hilde Sasen.

Oh ja en wie wil beginnen zeuren over de foto’s die Hilde maakte, die foto’s werden genomen met zoomlens.