Westcoastsealteam in actie

Nieuwpoort, 15 november 2020 – Vanochtend kwam het Westcoastsealteam in actie voor zeehond Tattoo die zich een plaatsje bij het staketsel had uitgezocht. Luc David vertelt het verhaal.

Ik zei nog deze ochtend we goan met uze verrekieker schuffelette…etc op baan, maar wel nog zoender smartphone of gsm een toerke jachthavens, Ijzermonding, strand aan Oosterstaketsel….. maar raar als er een zeehondenalert zou binnenkomen en je kan het niet beantwoorden. Ook zonder deze gaat het…… mijn voorpost te npt-bad den Mong stond op post, alsook Tante Tine. De jonge zeehond “Tattoo” op het strandhoofd naast het staketsel, beter had hij het niet kunnen zoeken. Gelukkig weinig volk op de been wegens een gezond bére weertje ant zéétje.

Paaltje slaan Mong en cirkeltje maken tante Tine, verdikke ze zijn toch goed opgeleid ééé, Zo moesten er meer van deze zijn.
Versterking door Ome Luc van laagwater tot den vloed op wacht gevolgd door het kiezen van het ruime sop door Tattootje een beter dag kon ik me niet voorstellen. Denk dat Tattootje deze nacht het gat van het staketsel heeft gemist door de drukke werkzaamheden in de geule. Het gaat je goed moatje en dank aan miene voorpost Mong en Tante Tine alert up strange.

Good Westcoastteam???en kletse nat toet up mien oenderbroek.