Zeehond tussen de blokken pier Scheveningen

Scheveningen, 6 mei 2020 – Vanavond opnieuw een melding voor de EHBZ Noordwijk. Dit maal zou er een zeehond tussen de blokken van de pier van Scheveningen liggen.

Konden hem niet gelijk vinden, met hulp van de politie werd uiteindelijk de zeehond gevonden. Viel niet mee om de zeehond tussen de blokken vandaan te krijgen. Hebben de hulp van de brandweer en de KNRM gevraagd.

In samenwerking met de hulpdiensten een plan gemaakt hoe men de zeehond konden bevrijden tussen de blokken vandaag. Politie had in de tussentijd de gehele pier afgesloten. Nadat het plan gemaakt was kon de zeehond snel worden bevrijd tussen de blokken vandaan.

De EHBZ bedankt de hulpdiensten voor de zeer goede hulp en de samenwerking. Na controle is de zeehond overgebracht naar Noordvoort.