Dagje EHBZ Noordwijk

Noordwijk, 9 juli 2019 – ook vandaag was het een drukke dag voor Kees Kooimans van EHBZ Noordwijk. Hij kreeg 3 meldingen van dode bruinvissen en van een magere jonge zeehond op het strand van Noordwijk.

Ook vanmorgen was er weer een melding over een dode bruinvis voor de EHBZ Noordwijk. De bruinvis lag ter hoogte van strand afrit 23 in Noordwijk. Is naar de destructie gebracht.

Vanavond was er op nieuw een melding voor de EHBZ Noordwijk over een dode bruinvis op het strand van Noordwijk ter hoogte van strand afrit 23. Het kadaver is door de EHBZ naar de destructie gebracht.

De EHBZ Noordwijk was net terug van de destructie toen er alweer een nieuwe melding kwam over een dode bruinvis op het strand van Noordwijk. Ditmaal lag die ter hoogte van strand afrit 27 ( Langevelderslag ). De bruinvis is meegenomen voor onderzoek.

Vanavond was er ook nog een melding over een zeehondje op het strand van Noordwijk voor de EHBZ. Het zeehondje lag ter hoogte van strand afrit 26, en ging net terug in zee toen de EHBZ aan kwam rijden . De EHBZ Noordwijk blijf hem in de gaten houden.