Steun RTZ Nederland en het Zeehondenfonds

Honderdduizend Euro… Dat kun jij vast goed gebruiken. Of misschien een mooie nieuwe Volkswagen Up of een mooie (elektrische) Matrabike fiets ter waarde van €1.000,- een 3-daagse minicruise Newcastle voor 4 personen, een Lovers Dinner Cruise in Amsterdam… Wat een leuke dingen allemaal

Als je mee doet aan de Grote Clubactie van Lenie ’t Hart zeehondenfonds zijn dit enkele van de vele prijzen die je kunt winnen en steun je tevens Reddingsteam Zeedieren Nederland RTZ. De brandstof voor onze DierenLot zeehondenambulances, beschermende kleding en nog veel meer worden gesponsord door Lenie ’t Hart zeehondenfonds.

De loten kun je online bestellen en betalen en kosten € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar het zeehondenfonds. Van de overige 20% wordt de loterij georganiseerd. De lotnummers komen op je rekeningafschrift van je bank te staan. Zo kun je de loten ook nooit kwijt raken!

Steun je onze vrijwilligers langs de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden? Omdat we zee(zoog)dieren in nood willen blijven redden!

Klik op volgende link om de loten te kopen: https://clubactie.nl/actie/LenietHartZeehondenfonds

En daarna op de rode button in het bericht ‘Steun ons’, pak je bankpas en vul je IBAN (rekeningnummer) in en je naam en adres. Klaar!

Alvast heel erg bedankt, ook namens de zeehonden. Wij duimen natuurlijk voor jullie allemaal dat jullie een prijs winnen ? Het overzicht van alle prijzen staat in de reacties hieronder!

De trekking is op 12 december 2018.