Nieuwe poging vrijlating Jan Peter, Attje en Femke Merel

Zeehondneopvang Eemsdelta, 29 augustus 2018 – Zoals het er nu naar uitziet willen we a.s. woensdag de drie zeehonden toch echt vrijlaten Graag willen wij iedereen uitnodigen om bij de vrijlating aanwezig te zijn.

Wij vertrekken om 11.00 vanaf de camping. U kunt dan achter ons aan rijden. Uiteraard mag u ook rechstreeks naar de Eemshaven komen ?

LET OP! We laten op een andere locatie vrij dan gewoonlijk, namelijk bij de Borkumlijn in de Eemshaven. Dit is ongeveer 45 minuten rijden vanaf Termunterzijl. Bij de Borkumlijn kunt u rechts van de spoorlijn in het gras parkeren (parkeer netjes zodat iedereen zijn auto kwijt kan). Vervolgens kunt u bij de spoorlijn het trappetje omhoog de dijk op. Wij vragen u vriendelijk op het asfalt te blijven en niet het strandje op te gaan. De zeehonden hebben ruimte en tijd nodig om het water in te gaan.

Afspraak: Woensdag 29 augustus om 12.00 bij de Borkumlijn in de Eemshaven (11.00 vertrek Camping Zeestrand Eems-Dollard).