SOS Dolfijn – Reizende Walvisziekenhuis

Kom op 14 en 15 juli of 18 en 19 augustus naar het ‘SOS Dolfijn – Reizende Walvisziekenhuis’ in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en doe verschillende leuke opdrachten om je SOS-Dolfijn EHBO-diploma te halen!

Op die manier leer je samen met je familie alles over de verschillende soorten walvissen in de Noordzee, over de bedreigingen in zee en over de bescherming van deze dieren. Stichting SOS Dolfijn is een kennis- en opvangcentrum voor walvisachtigen in de Noordzee. In het Reizende Walvisziekenhuis is het educatieteam van SOS Dolfijn aanwezig om extra informatie te geven en om te helpen bij de verschillende spelonderdelen.

Wanneer? Op 14 & 15 juli en 18 & 19 augustus.
Hoe laat? Van 10:00 – 16:00 uur.
Kosten? Gratis met museumentreebewijs. Aanmelden kan alleen op de dag zelf in het museum; activiteit is op inloop.
Let op: deze activiteit zit vaak al vroeg vol!