5 pups bij zeehondenopvang Eemsdelta

Termunterzijl, 15 juni 2018 – Op dit moment hebben wij vijf zeehonden in de opvang. Jan Peter en Eefje Attje (foto 1) kennen jullie al. Zij liggen nu in de opvang waar zij zichtbaar zijn voor publiek. Kom gerust kijken! Wilt u er wel om denken dat u of iemand anders, niet op de ramen tikt. Dit is erg vervelend voor de zeehonden en houdt hun herstel tegen.

Nieuw is dit ukkepukje op de tweede foto. Zij is vandaag gevonden door medewerkers van Hunze en Aa. Haar oogje is wat beschadigd en pijnlijk. Wik geven haar hier pijnstillers en oogzalf voor. Haar naam volgt nog, want ook zij wordt cadeau gedaan aan een van de kamerleden.

Op foto drie ziet u Femke en op foto vier ligt Maurits. Ook al zo’n ukkepukje! Femke is vernoemd naar Femke Merel van Kooten van de PvdD en Maurits von Martels van het CDA. Ook Maurits zijn oogje is wat beschadigd. Verder zijn ze alle drie erg moe en hebben zij vooral veel rust nodig. U kunt ze daarom alleen nog maar via de babycamera zien.

Om deze zeehonden goed te verzorgen, zijn er veel vrijwilligers nodig. Alle handjes helpen, dus ook gewoon om was op te vouwen Wilma Bisschop-Weistra ? Altijd welkom! Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met ons op via info@zeehondenopvangeemsdelta.nl of 06 13 380 177