SOS Dolfijn op Landschapsdag in Burgh-Haamstede

Zaterdag 31 maart is het SOS Dolfijn educatie-team te bezoeken tijdens de Landschap in Burgh-Haamstede. Kom je ook gezellig langs?

Er is van alles te zien en te beleven met diverse activiteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende natuur- en educatieorganisaties aanwezig, je kunt koken op hout vuur met de Scouting Burgh-Haamstede of lekker proeven op de culinaire markt waar je veel lokale producten vindt.

In het Reizende Walvisziekenhuis van SOS Dolfijn kun je morgen van alles ontdekken over walvissen en dolfijnen. Ontdek welke walvissen in de Noordzee voorkomen of neem een kijkje in de dolfijnambulance. Leer hoe je voor een gestrande zieke bruinvis zorgt, wat een walvis eet en ontdek meer over de gevaren van plastic in zee.

>> Meer info