Vrijlating zeehonden

Blankenberge, 31 maart 2018 – Na een verblijf van enkele maanden in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge, zijn enkele zeehondenpups klaar om terug naar zee te gaan.

Op 31 maart 2018 worden de zeehondenpups vrijgelaten door hun adoptieouders.

Hou de FB-pagina van SeaLife Blankenberge in de gaten om de pups beter te leren kennen. Ongeveer 2 weken voor de vrijlating beslissen de dierenverzorgers welke dieren klaar zijn voor hun avontuur in zee.

De vrijlating vindt plaats op zaterdag 31 maart, op het strand van Blankenberge, ter hoogte van de O’Neill Beach Club. De vrijlating start om 10:00 uur. Iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil meemaken, is uiteraard van harte welkom. SEA LIFE Blankenberge biedt de adoptieouders de mogelijkheid om voor openingstijd bij het weegmoment te zijn.

We vragen om honden zo min mogelijk mee te brengen naar dit evenementen, gezien dit stress kan bezorgen aan de dieren.