Lange dag voor Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree

Stellendam, 28 december 2017 – Vandaag hebben Cees en Lianne van Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree een lange dag gemaakt voor de zeehonden.

Vanmorgen om 9.50 uur een melding van een grijze pup in de buurt van Strandpaviljoen De Strandloper. Eenmaal hier aangekomen was het diertje al in de auto geladen door een andere partij en mee genomen naar Stellendam – zie melding.

Daarna nog een melding gekregen van een dode zeehond bij Our Seaside. Hier ging het om een gewone zeehond. Die nog lijkstijf was. Deze hebben wij afgevoerd naar Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

Toen wij net thuis waren uit Utrecht kregen wij weer een melding van een dode zeehond bij ’t oude vuur maar uit eindelijk lag hij nog veel verder richting de Neeltje Jans. De zeehond is meegenomen en word morgen naar Utrecht gebracht.

Om 17.15 eindelijk thuis en in totaal 357 km gereden.

>> fotoverslag