Educatie door Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree

Stellendam, 1 december 2017 – Vanmiddag voor het eerst een educatie les gegeven. Dit was op het CNS Zomerland te Stellendam. Ik vond het heel erg spannend, uiteindelijk kreeg ik de grootste complimenten van de juffen en de kinderen van groep 5/6 en groep 7/8. Hier doe je het echt voor!!!

Ze hebben allemaal aandachtig aan het luisteren geweest en ik heb ook leuke vragen en antwoorden gekregen van de leerlingen.

Één van de leerlingen wist al een beetje wat je moet doen de rest niet echt. Dus zo kan je maar zien hoe belangrijk educatie is!!

Eerst dacht ik hoe krijg ik het uur vol maar uiteindelijk kwam ik nog tijd te kort.

Toen ik naar huis ging kwam er nog een leerling naar mij toe en hij zei ik heb veel van u geleerd mevr. Ik vroeg wat dan? Dat je afstand moet houden van zeehonden en jullie moet bellen. ?? dit vond ik zoooo leuk.

Al met al een super geslaagde middag. Dit wil ik wel vaker doen?