Melding zeehond gaat even de mist in

Nieuw-Haamstede, 24 november 2017 – Vanmiddag ging de melding van een zieke zeehond op het strand ’t Oude Vuur bij Nieuw-Haamstede, even de mist in.

Een dame maakte omstreeks 15.00 uur telefonisch melding bij A Seal van een zieke zeehond. Door de drukte bij Zeehondenopvang A Seal was er niet onmiddellijk iemand beschikbaar. Maar zij zouden hulp sturen van zodra het mogelijk was.

Omstreeks 17.00 uur na bijna 2 uur wachten dat er nog steeds geen hulp kwam opdagen, kwam zij via via aan het nummer van Jaap van der Hiele. Ten tijde van de melding waren Cees en Lianne van Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree in de buurt. Vanwege het hoge water konden zij niet ter plaatse komen.

Uiteindelijk kon de gewone zeehond omstreeks 18.00 uur van het strand gehaald worden en is overgebracht naar Aseal te Stellendam.