Zeehondenvrijlating Blankenberge

Blankenberge, 11 november 2017 – Op zaterdag 11 november 2017 worden weerom zeehonden vrijgelaten op het strand van Blankenberge om 9u45  bij O’neill Beachclub.

Na een verblijf van bijna acht maanden in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge, is zeehondenpup Leon er klaar voor. Leon werd op 13 maart binnengebracht met een gebroken onderkaak, heel veel wormen, nierproblemen en luizen. Op 11 november gaat hij niet alleen terug naar zee. Vier andere aangespoelde pups zijn na een verblijf van drie maand ook helemaal klaar voor het avontuur in zee. In totaal worden er dus vijf zeehonden vrijgelaten op 11 november op het strand van Blankenberge door hun adoptieouders.

Hou deze pagina in de gaten om de 5 pups beter te leren kennen.

De vrijlating vindt plaats op zaterdag 11 november, op het strand van Blankenberge, ter hoogte van de O’Neill Beach Club. De vrijlating start om 10:00 uur. Iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil meemaken, is uiteraard van harte welkom. SEA LIFE Blankenberge biedt de adoptieouders de mogelijkheid om voor openingstijd bij het weegmoment te zijn.

bron: FB-pagina SeaLife Blankenberge