Steun de Zeehondenopvang Terschelling

Terwijl wij bezig zijn met het verkrijgen van de ANBI status, krijgen wij de steun van Omogolo Wildlife Trust, een stichting die zich internationaal inzet voor dierenwelzijn en voor het behoud van (bedreigde) diersoorten.

Omogolo Wildlife Trust is een ANBI stichting, erkend door het CBF en geregistreerd bij Goede Doelen Nederland. Voor zowel bedrijven als particulieren, zijn donaties aan een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aftrekbaar van uw belasting.

Gebruik deze mogelijkheid om te doneren aan Zeehondenopvang Terschelling en koop nu bakstenen voor 10 Euro per stuk! U kunt dit uiteraard rechtstreeks bij ons doen, of via Omogolo Wildlife Trust. In beide gevallen komt iedere steen die u doneert ten goede aan de bouw van ons nieuwe opvangcentrum!

Meer informatie vindt u op http://omogolowildlife.org/projects/seals-netherlands.
Wel even vermelden dat uw donatie voor onze zeehonden is!