Zieke zeehond voor zeehondenopvang Eemsdelta

Termunterzijl, 23 oktober 2017 – Maandagavond is door de vrijwilligers van RTZ (ReddingsTeam Zeedieren) een zieke zeehond naar onze opvang gebracht. De jonge dame is afkomstig uit de Eemshaven en is behoorlijk verzwakt.

Net zoals in een ziekenhuis, krijgen onze zeehonden ook een intake en patiëntennummer bij binnenkomst. Omdat deze pup het nummer 007 heeft gekregen, gaat ze geheel in stijl, (voorlopig) Octopussy heten.

Octopussy is een gewone zeehond en heeft longwormen, koorts en er zijn wondjes op haar achterflappen geconstateerd. Met een gewicht van 14,3 kilo heeft ze nog een lange weg te gaan. Wij gaan heel goed voor Octopussy zorgen, en mocht u ons daarbij willen ondersteunen, kunt u Octopussy adopteren.

Voor vragen over adoptie: info@zeehondenopvangeemsdelta.nl