Zeehondenopvang Eemsdelta is terug!

Termunterzijl, 19 oktober 2017 – Het zal u niet ontgaan zijn, dat wij de afgelopen maanden minder actief waren op Facebook en in de media. Er heeft een verandering plaatsgevonden in de samenstelling van ons bestuur en we hebben naast de zorg voor de zeehonden, veel tijd besteed aan verbouwingswerkzaamheden.

Er is o.a een keuken geplaatst en de vloercoating is aangebracht. Helaas hebben we ook een tegenslag gehad. De kit rondom de baden van de zeehonden had losgelaten waardoor de baden lekten. Alles is nu gelukkig weer hersteld, en het oude sanitairgebouw, wordt een mooie zeehondenopvang!

De vrijwilligers van Eemsdelta volgen bij aanvang allemaal een opleiding zodat ze op een juiste en veilige manier, zeehonden leren verzorgen. Tijdens een bezoek, kan het voorkomen, dat een vrijwilliger in opleiding, niet al uw vragen kan beantwoorden. Wij hopen op begrip hiervoor. Momenteel is er één verzwakte pup in de opvang te zien.

We zijn een kleinschalige opvang, en hebben geen officieel bezoekerscentrum. Uiteraard zijn bezoekers van harte welkom! Tot ziens bij zeehondenopvang Eemsdelta.