RTZ en Zeezoogdierenhulp op Vestingsdagen Hellevoetsluis

Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree en ReddingsTeam Zeedieren Zuidwest, staan gezamenlijk met een informatiestand op de Vestingdagen in Hellevoetsluis.

Vier en twintig uur per dag, staan wij als vrijwilligers paraat, om aan zeehonden en andere zeezoogdieren in nood, eerste hulp te verlenen.

Nadat wij (als voorbeeld genomen) bij een zeehond, de eerste noodzakelijke zorg hebben verleend, wordt deze overgebracht naar het opvangcentrum in Stellendam. Hier wordt de zorg voor de zeehond overgenomen, en kan het dier in alle rust aansterken. We werken nauw samen met andere (dieren) hulporganisaties om de kwaliteit van onze hulpverlening zo optimaal mogelijk te houden. Ook de reeds overleden dieren, halen wij met respect op.

Heeft u interesse in of vragen over zeehonden, bruinvissen of andere zeezoogdieren, kom dan gezellig op 19 en 20 augustus naar de Vestingdagen en bezoek onze mooie stand. Cees, Lianne, Jaap en Catja staan u graag te woord. Wij zijn te vinden op de kade, achter restaurant Aquarius.