De opvang lijkt steeds meer op een opvang

Termunterzijl, 1 juni 2017 – De opvang begint steeds meer op een opvang te lijken. De stukadoors zijn al bijna klaar, de tegelzetters zijn momenteel nog druk aan de slag en de bakken worden al ingemeten. Kortom: het gaat nu snel! En dit dankzij de hulp van onze vrijwilligers.

Er wordt momenteel erg hard gewerkt door de mensen van Kamminga bouw en onze vrijwilligers om de opvang zo spoedig mogelijk gereed te hebben. Daar de 1e pup vorige week al in het Dollardgebied is geboren, kunnen we binnenkort de geboortegolf verwachten. Dit betekent overigens niet, dat een pup op voorhand in de opvang terecht komt. In tegendeel! Alleen een pup die in noodverkeerd, dus langere tijd niet gezoogd wordt, of gewond is, zal bij ons in de opvang komen.

Ziet u een pup alleen op het strand liggen? Laat het dier aub met rust! Vaak komt de moeder met hoog water weer naar haar jong terug. Twijfelt u, neem dan contact op met het noodnummer 06 13380177. Wij zullen het dier dan komen observeren en zo nodig meenemen.

Wil je ons ook steunen? Je bent van harte welkom om te komen helpen. Laat het even weten via: info@zeehondenopvangeemsdelta.nl