Vergunning voor zeehondenopvang Eemsdelta

Termunterzijl, 24 mei 2017 –  We hebben goed nieuws. Maandag 29 mei a.s. zal onze vergunning verleend worden door de gemeente Delfzijl. Alle benodigde stukken zijn aangeleverd en in orde bevonden. Niets staat een vergunning uitgifte nu nog in de weg!


De opening van onze opvang zal dan ook plaatvinden op zaterdag 17 juni a.s. om 13.00 uur. Locatie: Camping Zeestrand; Schepperbuurt 4a in Termunterzijl. Toegang via de dijkzijde. We komen hierop nog terug.

Ook de afgelopen week is er weer hard gewerkt door onze vrijwilligers onder leiding van Kamminga Bouw. De voorzijde is nu ook betimmerd; Het glas kan bijna geplaatst worden; en de stukadoor heeft het meeste werk al gedaan. Volgende week begint de tegelzetter en gaan we binnen verder met de opbouw van o.a. de bakken.

Wilt u/ Wil je ons steunen? Of mee helpen met de verbouwing? Laat het ons even weten via: info@zeehondenopvangeemsdelta.nl of via tel. 06 22 340254 (secretaris).
En noteer ook nog even weer ons noodnummer: 06 133 80 177 (voor een dier in nood).