Nieuwe dierenambulance voor RTZ Ameland

Zaterdag 20 mei 2017 was er een grote verrassing voor Reddingsteam Zeedieren & Dierenambulance Ameland. Op de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening van Dierenlot in Gorinchem bleek de kleine dierenambulance van Rob & Tiny nergens meer te vinden.

Na 3 x goed kijken zag Rob dat de grote dierenambulance die op de plek van de kleine auto stond, voorzien was van ‘RTZ Ameland’ en hun telefoonnummer. Glunderend nam Rob de sleutel in ontvangst van Maarten Stoopendaal van de Raad van Bestuur van Stichting DierenLot en Lenie ’t Hart, ambassadeur voor Dierenlot.

De grote dierenambulance is een 4wheeldrive Mercedes Vito waarmee ook op het strand gereden kan worden om hulpbehoevende zeedieren te helpen. Een lang gekoesterde wens van RTZ Ameland is nu dankzij Dierenlot in vervulling gegaan.

Zonder de hulp van de donateurs van Dierenlot zou dit niet mogelijk zijn geweest. Wilt u ook helpen, doe dan een gift aan Dierenlot: https://www.dier.nu/doneren/geef/

Doneren aan Lenie ’t Hart zeehondenfonds:

Alvast hartelijk dank!

Rob & Tiny

Voor dieren in nood kun je altijd met ons bellen op 06 – 1142 9976