Geslaagde info avond

Afgelopen maandag 1 mei heeft stichting zeehondenopvang Eemsdelta een zeer geslaagde info avond gehouden voor nieuwe vrijwilligers en belangstellenden.

Circa 25 mensen bezochten deze avond, die gehouden werd in de kantine van Camping Zeestrand aan de Schepperbuurt 4a in Termunterzijl, waar de opvang ook zal komen.

Binnenkort zal geïnventariseerd worden wie verder gaat in de zorg en met een basisopleiding kan beginnen. Ook voor de functie chauffeur is voldoende belangstelling. Mocht u nog belangstelling hebben om ook de zeehonden te willen verzorgen? Laat het ons even weten.

Deze week zullen we ook verder gaan met de opbouw van onze nieuwe locatie op het camping terrein. Hiervoor zal ook zoveel mogelijk met een rooster gewerkt gaan worden? Wilt u meehelpen met de opbouw? Geef het door via info@zeehondenopvangeemsdelta.nl