En nu verder met de opbouw!

Termunterzijl, 24 april 2017 – Zaterdag 22 april hield Zeehondenopvang Eemsdelta in Termunterzijl een klusdag waarop door vrijwilligers heel wat werk verzet werd.

Het slopen hebben we grotendeels gehad. Afgelopen zaterdag hebben een aantal vrijwilligers hard gewerkt, en mede dankzij een aantal nieuwe vrijwilligers is de ruimte nu klaar om weer opgebouwd te worden. We hebben er met z’n allen een leuke dag van gemaakt en hebben elkaar al beter kunnen leren kennen.

We kunnen nu van start met de afwerking. Hiervoor zoeken we mensen die door de weeks, overdag beschikbaar zijn. Lijkt het u leuk om ons mee te helpen met het opbouwen van onze zeehondenopvang onder leiding van bouwbedrijf Kamminga, meld u dan aub aan via: info@zeehondenopvangeemsdelta.nl of via telefoonnummer: 06 22 340254.

We zoeken nu handige klussers, die weten van aanpakken. Het streven is de opvang voor eind mei gereed te hebben. Helpt u ons mee? Zodat wij straks de zeehond kunnen helpen?

De zeehond zal u straks dankbaar zijn!