Info avond voor nieuwe vrijwilligers zeehondenopvang Eemsdelta

Maandag 1 mei a.s. organiseert Zeehondenopvang Eemsdelta een info avond voor haar nieuwe vrijwilligers. Deze avond wordt o.a. in gegaan op de werkzaamheden, het omgaan met de dieren, wat wordt er verwacht van de vrijwilligers, omgang media, en wat mogen de vrijwilligers verwachten van de stichting.

De infoavond vindt plaats in de kantine van de Camping Zeestrand, Schepperbuurt 4a te Termunterzijl. Aanvang 19.30 uur. Toegang via de zeedijk, waar parkeren mogelijk is, en via het bruggetje komt u op de camping.

Ook belangstelling voor de infoavond? Wij zoeken nog mensen voor de verzorging van de dieren. Meld u aan als vrijwilliger via info@zeehondenopvangeemsdelta.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.zeehondenopvangeemsdelta.nl