Vrijlating zeehonden

Pieterburen, 18 maart 2017 – Op 18 maart a.s. gaat het Zeehondencentrum Pieterburen weer zeehonden vrijlaten.

Om vijf uur in de middag vertrekken we, met zeehonden aan boord gaan we richting een zandplaat in de Waddenzee. Terwijl de zon langzaam ondergaat, betreden wij de zandbank met de zeehonden. Er is alle gelegenheid om van de schitterende omgeving en de stilte te genieten terwijl de zeehonden terug naar zee gaan. Met elkaar varen we daarna weer terug naar de haven terwijl het al donker begint te worden. We hopen natuurlijk op een wolkeloze dag zodat we van een prachtige zonsondergang kunnen genieten maar het wordt hoe dan ook een hele bijzondere vrijlating.

Wil je erbij zijn? We gaan in een heel klein gezelschap, er zijn maar 25 tickets beschikbaar voor een plaatsje aan boord dus wees er snel bij!

>> online reservatie