Een sterk en mobiel team staat klaar voor de dieren op Ameland

De Amelandse dierenhulpverleners zetten zich al dagelijks in voor de dieren in nood op Ameland. Helaas was er een probleem, want het vervoeren en redden van de dieren werd voorheen gedaan met hun eigen auto’s. Naast de (onnodige) hoge kosten die dit met zich meebracht, was dit natuurlijk ook een erg onveilige manier om dieren te vervoeren. Maar de vrijwilligers konden niet anders, tot vandaag!  Vandaag hebben de vrijwilligers van Lenie ’t Hart Zeehondenfonds regio Ameland een dierenambulance in ontvangst genomen. Fantastisch!

Het is de eerste dierenambulance op Ameland en de vrijwilligers zijn er ontzettend blij mee. Hun noodzakelijke werk zal  nu een stuk veiliger en makkelijker uitgevoerd kunnen worden.

En er is nog meer goed nieuws voor de dieren op Ameland, want vandaag hebben de vrijwilligers samen met de politie een samenwerkingscontract ondertekend. Zij gaan nauwer samenwerken op het gebied van dierenhulp. Dit is natuurlijk heel mooi nieuws want op deze manier kan er sneller actie ondernomen worden, en kunnen er meer dierenlevens worden gered!

Wij willen al onze donateurs heel erg bedanken voor hun steun en vertrouwen, zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk.

HELP OOK MEE EN WORD NU DONATEUR VAN STICHTING DIERENLOT