Gemeente verbied bezoek Dolfinarium te Brugge * UPDATE *

Herent – De Herentse speelpleinwerking De Speelkriebels mag niet meer op uitstap naar Boudewijn Seapark. Dat heeft het schepencollege beslist op vraag van schepen van Jeugd Maarten Forceville (CD&V). Die stelde zich ernstige vragen bij de educatieve meerwaarde van het dolfinarium.

>> Lees verder

Naar aanleiding van het verbod van Herent dat uitstappen van de gemeentelijke speelpleinwerking naar Boudewijn Seapark verbiedt, reageert het pretpark met deze driftige open brief gericht aan schepen van Jeugd Maarten Forceville: http://www.boudewijnseapark.be/open-brief-aan-schepen-maarten-forceville-van-herent/

Maarten Forceville, Tom Waes, Axel Daeseleire, Chris Dusauchoit, Pol Goossen, Guy Swinnen en een coalitie van zes verschillende Belgische dierenrechtenorganisaties ondertekenden een weerwoord zodat het Belgische publiek zich een objectief beeld kan vormen van het Brugse dolfinarium.

>> Lees weerwoord