Adopteer jij mee zeehond Sem?

20150105-nr.31-joep-1Stellendam, 6 januari 2015 – Na de succesvolle ‘kleine adoptie’ van Pim en Noah, stelt de zeehondenopvang ASeal in Stellendam u nu Sem voor. Dit mannetje grijze zeehond werd op 19 december als een witje op het strand van Bloemendaal gevonden. Ondertussen gaat het al beter met hem, maar tot op heden heeft niemand hem geadopteerd.

Daarom is Sem nu beschikbaar voor een ‘kleine adoptie’.

Een kleine adoptie is een lightversie van een volledige adoptie. Bij een kleine adoptie betaalt de adoptant 50 euro en ontvangt een adoptiecertificaat met foto. Bovendien wordt de adoptant uitgenodigd bij de vrijlating en ontvangt hij 4 toegangskaarten tot A Seal.

Wil jij Sem ‘mee adopteren’? Stuur dan een e-mail naar zeehond.sem@aseal.nl en de zeehondenopvang ASeal in Stellendam bezorgt je alle nodige info.