Adopteer jij mee een zeehond?

Foto: ASeal Stellendam
Foto: ASeal Stellendam

Zeehond Noah werd op 9 december als een huiler, een jonge grijze zeehond die zijn moeder was kwijtgespeeld, op het strand bij Zandvoort gevonden en overgebracht naar de zeehondenopvang van ASeal bij Stellendam. Ondertussen gaat het al beter met hem, maar tot op heden heeft niemand hem geadopteerd.

 

Daarom is Noah nu beschikbaar voor een ‘kleine adoptie’.

Een kleine adoptie is een lightversie van een volledige adoptie. Bij een kleine adoptie betaalt de adoptant 50 euro en ontvangt een adoptiecertificaat met foto. Bovendien wordt de adoptant uitgenodigd bij de vrijlating en ontvangt hij 4 toegangskaarten tot A Seal.

Wil jij Noah ‘adopteren’? Stuur dan een e-mail naar zeehond.noah@aseal.nl en wij bezorgen je alle nodige info.