Steun jij SOS Dolfijn?

logo-specsavers-steuntHarderwijk, 2 december 2014 – Stichting SOS Dolfijn is aangemeld bij Stichting Specsaver Steunt en maakt hierdoor kans op een jaar lang steun door donaties. Alle winkels van Specsaver dragen een steentje bij doordat per verkochte bril of hoortoestel er een bijdrage wordt gegeven aan de Stichting Specsaver Steunt. Aan het einde van het spaarjaar 2015 maken de winkels gezamenlijk de goede doelen blij met een mooie donatie.


Stichting SOS Dolfijn is financieel afhankelijk van giften en donaties en zou dus graag bij de Specsaver winkel te Harderwijk het goede doel van het nieuwe spaarjaar worden. Hiervoor zijn 5 goede doelen aangemeld. Het goede doel met de meeste stemmen wint.

Tot 8 december 16:00 uur kan er gestemd worden!
Je mag elke dag opnieuw stemmen.
We zouden jouw stem erg waarderen!
Stem hier op SOS Dolfijn: http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/harderwijk/stichting-sos-dolfijn_16507/