100 km Dodentocht Bornem 2014

chrisdewulf-sosdolfijnOp vrijdag 8 augustus 2014 vindt de 45ste editie van de internationale 100 km Dodentocht plaats in Bornem (B). Chris de Wulf onderneemt deze barre tocht voor de 11e maal in haar leven. Net als vorig jaar probeert zij hiermee geld in te zamelen voor het goede doel Stichting SOS Dolfijn.

De tocht gaat van start vanuit het Belgische Bornem en start om 21 uur. De 100 km Dodentocht is een niet-competitieve wandeling met de uitdaging om 100 km te wandelen (of te joggen) in minimum 10 uur en maximum 24 uur.

Chris de Wulf onderneemt deze barre tocht voor de 11e maal in haar leven.
Net als vorig jaar probeert zij hiermee geld in te zamelen voor het goede doel Stichting SOS Dolfijn.

SOS Dolfijn is een opvangcentrum voor bruinvissen en dolfijnen en komt in actie wanneer een dier gewond, ziek of verlaten op het strand terecht komt. Het doel is om de dieren op te vangen, te verzorgen en terug te brengen naar zee. Het opvangcentrum is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een modern en goed uitgerust dolfijnenziekenhuis waar werknemers met passie en deskundigheid 24 uur per dag klaar staan om dieren die op de stranden van Nederland en omringende landen aanspoelen te redden. Daarnaast wil SOS Dolfijn ook een bijdrage leveren aan het beschermen van de zee en haar bewoners door middel van educatieve activiteiten en wetenschappelijk onderzoek.

Als stichting is SOS Dolfijn volledig afhankelijk van giften en donaties. SOS Dolfijn is dan ook dankbaar dat Chris deze Dodentocht ten behoeve van SOS Dolfijn gaat wandelen.

Wilt u Chris en daarmee Stichting SOS Dolfijn steunen?
Maak dan uw bijdrage over naar:
IBAN: NL49INGB0006933086
BIC: INGBNL2A
Onder vermelding van: Dodentocht 2014