Fiets mee voor de nieuwe zeehondenopvang Stellendam

Rabobank Goeree-Overflakkee organiseert op zaterdag 14 juni 2014 de Rabobank Fietsdag. Dit is een jaarlijks evenement waarbij je een vereniging of stichting een gunst kunt verlenen door de clubkas te spekken!Zo kan jij geld bij elkaar fietsen voor Stichting A Seal die een nieuwe zeehondenopvang in Stellendam opzet.

De deelnemers kunnen vanuit 13 woonkernen starten en zelf de route en afstand bepalen.

Een stempel bij een stempelpost levert € 1,50 op. Het maximaal aantal stempels per deelnemer is 13. Jij kan dus tot 19,50 eur voor de nieuwe zeehondenopvang bij elkaar fietsen. Als er meer dan 5 deelnemers meefietsen voor uw vereniging ontvangt u een startbedrag van € 50,-.

Wil jij meedoen?? Stuur dan even een mailtje aan liliane.sole@aseal.nl