Vrijlating zeehonden Blankenberge

foto: Sealife Blankenberge
foto: Sealife Blankenberge

Blankenberge, 24 januari 2014 – Aanstaande vrijdag 24 januari worden er 4 gewone en 2 grijze zeehondenpups vrijgelaten na een verblijf van ongeveer 3 maand in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge.

 

Volgende 4 gewone zeehonden zullen terug worden vrijgelaten: Avanco (aangespoeld te Wenduine op 14 september 2013), Luna (aangespoeld te Westende op 7 november 2013), Samir (aangespoeld te Koksijde op 9 januari op 2014) en Fé (aangespoeld te Blankenberge op 12 januari 2014). De twee grijze zeehonden die terug worden vrijgelaten zijn: Macchiaveli (aangespoeld op 9 december 2013), Kiala (aangespoeld op 9 december 2013).

De vrijlating vindt plaats op vrijdag 24 januari, op het strand van Blankenberge ter hoogte van het SEA LIFE Centre. De vrijlating vangt aan om 10:00 uur. Iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil meemaken, is uiteraard van harte welkom.

Er zijn nog altijd 7 zeehondenpups te bezoeken in SEA LIFE Blankenberge.