Zeehond Nojo heeft het niet gehaald

foto: Albert Dijkstra
foto: Albert Dijkstra

Pieterburen, 9 januari 2014 – Zeehond Nojo die op 6 januari op het strand van Domburg aanspoelde – zie melding – , heeft het ondanks de goede zorgen niet gehaald.

 

 

Heel droevig bericht vanuit de zeehondencrèche, zeehond Nojo heeft het helaas niet gered en is vanmorgen overleden ten gevolge van de ernstige longworminfectie waarmee zij te kampen had en waardoor ernstige schade aan haar longen was ontstaan. Bijzonder treurig zeker na alle hartverwarmende reacties en financiële steun dit diertje met velen te adopteren.

Het binnengekomen geld wordt nu besteed voor het zeehondje wat de dag daarna bij Dishoek is aangespoeld – zie melding – en uiteraard worden jullie geïnformeerd wanneer dit diertje zal worden vrijgelaten.

Beter nieuws heb ik helaas niet, de dierenartsen en verzorgers in zeehondencreche Lenie ’t Hart hebben alles gedaan het leven van Nojo te redden waarvoor veel dank!

Lenie ’t Hart