Drukke dagen voor EHBZ Noordwijk

180IMG_8533Noordwijk, 2 september 2013 – Het zijn drukke dagen voor EHBZ Noordwijk. Zondag 3 dode bruinvissen en maandag kwam er nog een schepje bovenop met 4 dode bruinvissen.

 

Dode bruinvis Noordwijk en Zandvoort

Vanmorgen waren er twee meldingen voor de EHBZ. De eerste was over een dode bruinvis ter hoogte van de zuidpost van de reddingsbrigade Zandvoort. De bruinvis is op gehaald door John van de Reddingsbrigade Bloemendaal en naar de destructie gebracht. De tweede bruinvis lag ter hoogte van de Duindamseslag en is door de EHBZ Noordwijk naar de destructie gebracht.
>> fotoverslag EHBZ Noordwijk

Dode bruinvis Wassenaar

Opnieuw een melding over een dode bruinvis dit keer zou de bruinvis tussen Wassenaar en Meijendel liggen. De bruinvis is door de dierenambulance Den Haag opgehaald. Was in verre staat van ontbinding is naar de destructie gegaan.
>> fotoverslag EHBZ Noordwijk

Dode bruinvis Wassenaar/Katwijk

Voor de vierde keer vandaag was er voor de EHBZ Noordwijk een melding over een dode bruinvis. De bruinvis zou tussen Katwijk en Wassenaar liggen ter hoogte van strandpaal 90:000. Lengte was 98 cm is door de EHBZ Noordwijk meegenomen voor onderzoek.
>> fotoverslag EHBZ Noordwijk