Online veiling voor Stichting SOS Dolfijn van start

Harderwijk, 13 mei 2013 – De aangekondigde online veiling opgezet door Dolfinariumweb, de fansite van het Dolfinarium, is vandaag van start gegaan. De website hoopt met het veilen van oud dolfinaria- en dierentuinitems geld op te halen voor het opvangcentrum voor walvisachtigen stichting SOS Dolfijn.

De veiling biedt meer dan tachtig dolfinaria en dierentuinitems aan. Van folders en gidsen tot ansichtkaarten en posters. “Nadat we de veiling aankondigden op onze website hebben we nog veel extra items toegezonden gekregen. Hopelijk kunnen we dankzij die extra items nog meer geld ophalen voor Stichting SOS Dolfijn!” aldus een woordvoerder van Dolfinariumweb.nl.

Er kan geboden worden op de items via de volgende link: http://www.marktplaats.nl/verkopers/16649557.html.