Informatieborden over zeehonden in Vlissingen

logo-gemeente-vlissingenVlissingen, 4 april 2013 – In Vlissingen is vanmiddag bij strandpaviljoen Panta Rhei het eerste informatiebord over zeehonden geplaatst. Lenie ´t Hart, bekend van de zeehondencreche in het Groningse Pieterburen, onthulde het paneel.

Het bord bevat informatie over de verschillende soorten zeehonden die in de Nederlandse kustwateren voorkomen. Het geeft een instructie hoe te handelen bij het vinden van een ziek of gewond dier. De gemeente Vlissingen plaatst het bord op 6 strandlocaties en nodigt de andere kustgemeenten uit dit voorbeeld te volgen. Omstreeks 15.45 uur zal mevrouw Lenie ’t Hart, oprichter van de zeehondencreche in Pieterburen, samen met wethouder Rob van Dooren het informatiepaneel bij strandpaviljoen Panta Rhei onthullen.

>> beeldverslag Omroep Zeeland

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met: Mirjam Jongejan, communicatieadviseur gemeente Vlissingen, tel: 0118-487082