Zeehonden Westplaat

IMG_7046 a Vandaag waren mensen van de EHBZ-zuidwest bezig met gebiedsverkenning in de Kwaden – Hoek en richting de Maasvlakte.

Onderweg naar de Kwaden hoek werd een verse dode bruinvis gevonden en nog twee “ouder” kavaders van bruinvissen. Alle kadavers zijn geruimd. Ondertussen was er nog  een melding binnengekomen van een mogelijk gestrandde zeehond in de omgeving van Oostvoorne. De EHBZ – zuidwest is verder gaan kijken maar troffen deze niet. Onderwijl had men wel zicht op de platen voor de kust van Voorne. Op de Westplaat heeft de EHBZ – zuidwest zo’n 100 zeehonden geteld. Op de Bollen van de Ooster lagen er zo’n 150 stuks zichtbaar.

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren@gmail.com” album=”es_1Maart2013″]

[mappress mapid=”808″]