Walvistrip Golf van Biskaje

Het is alweer een paar jaar geleden dat er vanuit Nederland of België een walvistrip naar de Golf van Biskaje is georganiseerd. Delta Safari vindt het de hoogste tijd om weer eens een trip naar de beste walvisspot van Europa te organiseren!

Delta Safari heeft daarom een zevendaagse reis in de zomer van 2013 op het programma gezet. Met een dubbele oversteek! We vertrekken op zaterdag 6 juli en komen terug op vrijdagochtend 12 juli.

We gaan met de bus vanuit Nederland en België naar de Engelse plaats Plymouth. Daar stappen we op de veerboot naar Santander. We maken de oversteek twee keer op en neer. In totaal doorkruisen we de Golf van Biskaje dus vier keer. Onderweg maken we kans om meerdere soorten walvissen en grote groepen dolfijnen te zien.

Deelname is mogelijk vanaf € 575, – p.p. Dit is inclusief busvervoer van en naar Engeland en vier overnachtingen op de cruise-ferry Pont Aven. Meer informatie kunt u vinden op de website van Delta Safari: http://www.deltasafari.nl/pages/sub/68826/Walvistrip_Biskaje.html