Nieuwsbrief Delta safari januari 2013

Delta safari heeft zijn eerste volledige jaar achter de rug. En omdat we er nog lang geen genoeg van hebben, gaan we in 2013 met veel plezier verder met het organiseren van tochten op zee. We gaan er weer een mooi jaar van maken!

We beginnen het jaar weer met twee dagen Bruinvissen Safari’s in de Voordelta. Op zondag 10 maart en paasmaandag 1 april. Meer informatie op: http://www.deltasafari.nl/pages/sub/68804/Bruinvissen_Safari.html.
Lezers van het blad Roots kunnen op 10 maart met korting mee. En inwoners van Spijkenisse e.o. kunnen ook boeken via het Milieuhuis.

Na het succes van vorig jaar gaan we ook weer naar de Farne eilanden. Twee keer zelfs; 17 mei en 31 mei vertrekken we uit IJmuiden voor een bezoek aan de broedkolonies van de papagaaiduikers. Meer informatie: http://www.deltasafari.nl/pages/sub/68824/Weekendtrip_Farne.html
De weekendtrip van 31 mei loopt al lekker vol (en gaat al zeker door), voor de weekendtrip van 17 mei is nu nog volop plek. Als je een mail stuurt naar info@deltasafari.nl krijg je van ons een reisbeschrijving en een aanmeldformulier.

Nieuw dit jaar is een walvistrip naar de Golf van Biskaje. Op zaterdag 6 juli vertrekken we met de bus naar Plymouth, waar we aan boord gaan van de veerboot naar Spanje. In vier dagen tijd varen we op deze veerboot twee keer op en neer tussen Engeland en Spanje, dwars door de beste walvisspot van Europa. Kosten liggen tussen de €575 en €625 per persoon. Op vrijdag 12 juli zijn we weer terug in Nederland. Meer informatie op: http://www.deltasafari.nl/pages/sub/68826/Walvistrip_Biskaje.html
Ook hiervoor kan je een aanmeldformulier opvragen via info@deltasafari.nl

Later in het jaar volgen er natuurlijk ook weer Sunset Safari’s in de Voordelta en Zeevogeltochten op de Noordzee. De data van deze tochten volgen in een volgende nieuwsbrief. En kijk regelmatig op ons weblog voor het laatste nieuws: http://www.deltasafarinederland.blogspot.nl/ Ook over bultruggen!