Rustende zeehond Nieuwpoort

Luc de Pompier
Luc de Pompier

Deze morgen ongeveer rond 11.00u een rustende zeehond bij laag water in de havengeul van Nieuwpoort.  Deze werd door vele wandelaars vanop de wandelpromenade gefotografeerd.  Ze wilden al de brandweer bellen, omdat ze dachten dat deze was gekwetst en vele die het abnormaal vonden dat dit in de haven van Nieuwpoort voorkomt.  Gelukkig hebben we nog wat uitleg kunnen geven aan deze toeristen, dat het normaal is dat deze zeezoogdieren komen uitrusten in de haven en we er ook heel blij om zijn, dat het plan zeehond zijn werk doet.

Met vriendelijke groeten

David Luc

http://luc-de-pompier.skynetblogs.be

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren@gmail.com” album=”es_3Januari2013″]

 

[mappress mapid=”775″]