Jonge zeehond Nieuw – Haamstede

Foto Manuela Verhagen

Vandaag, 21 juli 2012 werd wederom een jonge zeehond gevonden in Zeeland. De foto is gemaakt bij  De Triangel te Raamsdonkveer.

Ter hoogte van het vuurtorenpad werd een jonge zeehond gevonden. Het diertje kreeg de naam Myrthe II. In 1996 had dezelfde familie ook een zeehond gevonden maar toen bij het AC restaurant aan de Grevelingen in de Oosterschelde. De zeehond werd overgenomen door de EHBZ – zuidwest die het diertje verzorgden en overbrachten naar de zeehondencreche Lenie ’t Hart te Pieterburen. Bij restaurant de Triagle te Raamsdonkveer werd een tussen stop gemaakt. De zeehond woog ongeveer 12 kg.

[picasa width=”600″ height=”450″ bgcolor=”#000000″ autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”zeezoogdieren@gmail.com” album=”es_Haamstede21Juli2012″]

 

[mappress mapid=”672″]