Zeehond in de grachten van Middelburg

Middelburg, , dinsdag, 12 juni hield de zeehond het personeel van de rechtbank van haar werk.  De zeehond zwom toen bij het sluisje bij de rechtbank. De zeehond wilde kennelijk zelf kijken waar zich de rechtbank bevond van jusittie te Middelburg en/of hij wilde een rondvaart met de rondvaartboot Middelburg in de grachten van Middelburg. Uiteindelijk besloot hij toch maar de andere kant op te gaan, gister, donderdag, 14 juni 2012 hield hij/zij  zich op bij de hoek van Koningsbrug waar de viskraam staat. Hij/zij  dacht misschien valt er wel vis over de muur, want dan hoef ik het niet zelf op te zoeken.

Maar even serieus, de zeehond is nu volop de grachten van Middelburg aan het verkennen. Hij/zij zwemt de grachten in bij de Spijkerbrug tot aan het bureau van politie Achter de Houttuinen.  Deze zeehond houdt zich al minimaal 3 jaar op in het kanaal door Walcheren.

Van het voorjaar hebben mensen, die op het jaagpad van Middelburg naar Vlissingen liepen,  gezien hoe hij / zij een zwaan te grazen nam. De zwaan had geen schijn van kans. Wat restte was een pakje veren.

 

[mappress mapid=”654″]